Producenten

Custom pack

Lettix (Nederland)

Lettix B.V. is een Nederlandse onderneming met als kernactiviteit de productie, assemblage en het verpakken van steriele medische hulpmiddelen. Vision Medical Company B.V. en Lettix B.V. zijn zusterbedrijven en vallen onder dezelfde holding. Productie vindt zowel onder eigen merk als private label plaats. In eigen beheer worden verpakkings- en lay-out concepten alsmede matrijzen ontworpen, ontwikkeld en gebouwd. Specialisatie zit hier met name in disposable instrumentarium, gaaskompressen, non-woven kompressen, windsels en kunststofproducten.

Klik op deze link en bekijk de brochure van disposable instrumentarium! Aanvullende informatie is eveneens te vinden op de website van Lettix!

Zarys (Polen)

Zarys International Group is een bedrijf met 32 jaar ervaring in de medische wereld. Het bedrijf biedt een brede range aan van producten op het gebied van verbandmaterialen, chirurgische lakens, onderzoekshandschoenen en disposable medische hulpmiddelen voor urologie, gynaecologie, zuurstof therapie en vele andere disciplines.

Bekijk de brochure van Zarys hier.

Zarys

DDM (Frankrijk)

DDM

Dessillons & Dutrillaux Manufactures is een Franse producent van medische apparatuur sinds 1949. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van materialen voor medische diagnose, orthopedische chirurgie en reanimatie. Hierbij bestaat het assortiment uit bloeddrukbanden, bloedleegtebanden, stethoscopen, tourniquets, drukzakken, connectoren en esmarch bandages. Bekijk de brochure van DDM hier!

Primed (Duitsland)

Primed® Halberstad Medizintechnik GmbH ontwikkeld, produceert en distribueert medische producten. Het bedrijf biedt hierin een ruime keuze in tracheotomie tubes, wonddrainage, thoraxdrainage, zuigsystemen, irrigatie systemen, radiotherapie, colon diagnostiek, intra uterine anticonceptie en medische verzorgingsproducten. Bekijk de website van Primed voor alle mogelijkheden!

Primed

Cimpax (Denemarken)

Cimpax

Cimpax is een producent van medische gebruiksartikelen. Het ontwikkelen en produceren om zodoende veilige oplossingen te vinden binnen de gezondheidssector staan hierbij centraal. Het bedrijf ontwikkelt éénmalig te gebruiken hoogwaardige instrumenten voor laparoscopische chirurgie, elektrochirurgie (incl. rookafzuiging) en toedieningssystemen voor de anesthesie. Bekijk één van onderstaande brochures:

Op de website van Cimpax is eveneens meer informatie te vinden!

Dialex Biomedica (België)

Dialex Biomedica importeert en verdeelt producten voor infectiepreventie en steriele wegwerpartikelen voor infusie en transfusie op medisch-chirurgisch gebied. Vision Medical Company vertegenwoordigd het PMH (Portugal) pakket voor infusie en transfusie voor de Nederlandse markt.

Bekijk hier de Dialex Biomedica brochure

 

 

Dialex biomedica

Prima Medical (UK)

Prima Medical

Sinds 1980 is Prima Medical Ltd gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van elektrochirurgie instrumenten en medische gebruiksartikelen voor operatiekamers. Producten als telescopische diathermie met rookafzuiging, laparoscopische haken, elektrodes en mono-/ bipolaire kabels staan hierin centraal.

Bekijk de brochure van Prima Medical hier!

 

 

VacSax (UK)

Opgericht in 1997, VacSax Limited is de meest uitgebreide producent op het gebied van disposable opvangzakken oftewel liners. De focus van het bedrijf ligt op innovatie en productuitbreiding binnen dit concept wereldwijd. Kenmerkend hierbij is de unieke anti-micro bacteriële werking van de cannisters, opvangzakken en vacuüm slangen. Sinds oktober 2019 is VacSax onderdeel van DCC Vital.

Bekijk de brochure van VacSax hier!

 

Vacsax

Medicoplast (Duitsland)

Medicoplast

Medicoplast International GmbH is een medisch producent met meer dan 45 jaar ervaring in de medische wereld. Het bedrijf produceert medische disposables gemaakt van siliconen, latex, polyurethaan, polyvinylchloride en vele andere kunststoffen. Het productassortiment omvat o.a. katheters, drainage, endotracheaal en tracheotomie tubes, maagsondes en diverse canules voor elk gewenst gebruik. Bekijk hieronder één van de drie Medicoplast brochures:

Betatex (Italië)

Betatex SPA is continue bezig met de verdere ontwikkeling en uitbreiding van het bedrijf en haar assortiment. Betatex is op dit moment een van de belangrijkste spelers op de Europese markt op het gebied van chirurgische lakens en procedure trays. Bekijk via onderstaande links de brochures van Betatex:

Betatex

Risa GmbH (Duitsland)

Risa medical precision

Risa is opgericht in 1948 en produceert sindsdien voor de medische, dentale en industriële sector meer dan 600 verschillende typen high precision instrumenten. Van zaagbladen tot boren in diverse soorten en maten worden geproduceerd. Kwaliteit en precisie staan bovenaan als het gaat om de geleverde instrumenten. Naast een standaard assortiment produceert Risa ook custom made instrumentarium in samenspraak met de klant. Bekijk een van de brochures:

Wing Plast AB (Zweden)

Wing Plast AB opgericht in 1965 richt zich op het leveren van medisch instrumentarium van hoge kwaliteit. De focus ligt hierbij op zelf geproduceerd disposable instrumentarium maar daarnaast leveren ze ook nog diverse accesoires. Doormiddel van samenwerkingen met expert’s uit o.a. de gynaecologie, urologie, verloskunde en colorectale chirurgie en de innovaties die daaruit voortkomen dragen zij bij aan een betere gezondheidszorg.

Klik op onderstaande link om de betreffende brochure te bekijken:

Wing Plast AB

Extrudan (Polen)

Extrudan single use products

Extrudan is constant bezig om samen met de klant te kijken naar de steeds veranderende behoeften en daar op innovatieve wijze oplossingen voor aan te bieden. Extrudan levert medische hulpmiddelen op het gebied van afzuigsets, afzuig onderdelen en bijbehorende connectoren. Het assortiment omvat een brede range van producten op het gebied van afzuiging van segregatie. Daarnaast bieden ze een nieuwe range met insufflatietubes, afzuigsets met bubbel handvatten en extra flexibele connectie buizen. Extrudan maakt tijdens het productieproces uitsluitend gebruik van de meest geavanceerde technieken en de productie vindt plaats een cleanroom.

Bekijk hier de Extru Flex brochure van Extrudan!

Bekijk hier de Extru Flex MultiLumen brochure van Extrudan!

SUMI (Polen)

Sumi is al meer dan 30 jaar een van de grootste spelers op het gebied van productie van disposable medisch instrumentarium in Polen. De focus ligt op het leveren van een totaalpakket op het gebied van luchtweg management van tracheale tubes tot en met gesloten afzuigsystemen. Door de ruime ervaring in de diverse facetten van product development tot kwaliteitscontrole tot customer support is SUMI een gewaardeerd partner in de medische wereld.

Klik hier om de productcatalogus van SUMI te bekijken!

Sumi

MedBar (Turkije)

Medbar

MedBar onderzoekt, ontwikkeld en produceert medische producten. Met ruim 35 jaar ervaring is het bedrijf uitstekend in staat om innovatieve, complementaire en financieel aantrekkelijke medische oplossingen aan te bieden. MedBar biedt een ruime keuze aan medische producten, van infusieslangen, toedieningssystemen tot gynaecologie producten en endoscopie producten. Bekijk de website van MedBar hier!

Vernacare (UK)

Onder de slogan “Reducing risk. Ehancing dignity.” Is Vernacare al meer dan 50 jaar actief op het gebied van hygiëne en chirurgie oplossingen die infecties voorkomen. Het bedrijf specialiseert zich in de ontwikkeling en productie van hygiëne oplossingen zoals toilet- en patiënt was-oplossingen. Maar ook de ontwikkeling en productie van laparoscopie benodigdheden en steriele verbruiksartikelen zoals gazen behoort tot de expertise van Vernacare. Klik hier voor de productcatalogus van Vernacare!

Vernacare

SF Medical Products GmbH (Duitsland)

Medial Products

SF Medical Products GmbH is een internationale producent van medische producten van hoge kwaliteit. Sinds 1995 richt het bedrijf zich op het aanbieden van oplossingen op het gebied van naalden en spuiten, katheters, desinfectie en beschermende kleding voor in de medische omgeving. Hiervoor hebben ze o.a. 6 geregistreerde private labels. Klik hier voor een overzicht van de diverse producten!

Oriplast GmbH (Duitsland)

Sinds 1968 is Oriplast actief als producent van medische artikelen. Met een productportfolio van meer dan 700 artikelen met meer dan 1.100 productvariaties gefabriceerd in samenspraak met medisch professionals bedienen ze wereldwijd al meer dan 1500 klanten. Oriplast is actief in de volgende gebieden: Afzuigsystemen, anesthesie- en zuurstofoplossingen, drainageoplossingen, infusie- en transfusieoplossingen, orthopedische oplossingen, urologische oplossingen en daarnaast diverse accessoires. Om een beeld te krijgen van het productgamma van Oriplast kunt hier klikken voor de website of bekijk 1 van onderstaande brochures:

EN_Oriplast Catalog 2021

EN_Oriplast-Pleural Puncture

EN_Oriplast-Surgical Suction

EN_Oriplast-Urology

Oriplast

Bridea Medical (Nederland)

Bridea medical

Bridea medical uit Nederland houd zich puur en alleen bezig met het (door-) ontwikkelen van patiëntvriendelijke speculums. Met oog voor detail, gebruiksvriendelijkheid, patiëntcomfort en ongeëvenaarde kwaliteit wordt bij Bridea Medical gewerkt aan de continue vooruitgang van het instrument. Niet voor niets gebruikt 90% van de Nederlandse ziekenhuizen de speculums van Bridea Nederland en is het product o.a. in 2013 en 2016 beloond met een Reddot design award.

Klik hier om de catalogus te bekijken van Bridea Medical.

Raguse (Duitsland)

Sinds 1980 is Raguse uit Duitsland actief op het gebied van de ontwikkeling en productie van medical devices en dan met name de diverse soorten medische lakens. Raguse produceert artikelen in diverse specialisaties zoals o.a. generieke chirurgie, gynaecologie, urologie en orthopedie. Naast de productie van standaard chirurgische lakens en procedure sets specialiseert Raguse zich in het ontwikkelen van custom-built oplossingen voor de klant. Door samen met de klant te kijken naar de wensen en behoeften en hier een oplossing voor te produceren is Raguse al meer dan 35 jaar een betrouwbare leverancier van hoge kwaliteit oplossingen.

Bekijk hier de website van Raguse voor de verschillende mogelijkheden.

Raguse

Nurel (Turkije)

Nurel Medikal

NUREL Medikal opgericht in 2004 in Turkije houdt zich bezig met de productie van disposable medisch textiel. Met een productie faciliteit van 5.000 vierkante meter, een eigen cleanroom en een eigen sterilisatie ruimte met een capaciteit van 48 kubieke meter per keer produceren ze kwalitatief uitstekende producten.

Van operatie schorten tot alle mogelijke soorten operatie doeken maar ook schoenhoezen en andere accessoires worden geproduceerd en vervolgens over ruim 50 landen gedistribueerd.

NUREL Medikal wil door snel inspelen op marktvragen, innovatie en next-gen technologie toegevoegde waarde leveren en zo een steeds grotere bijdrage leveren aan optimale zorg in de wereld.

Bekijk hier de productcatalogus van NUREL Medikal.

Bastos Viegas (Portugal)

Bastos Viegas is de grootste Portugese producent van medische artikelen. Bastos Viegas focused zich op de productie van medische artikelen welke bekend staan om een zeer hoge en consequente kwaliteit.

Bastos Viegas heeft een zeer ruim aanbod aan producten in diverse productcategorieën, te denken valt hierbij aan o.a. wound care, procedure sets, drapes, beschermingsmiddelen en vele andere productcategorieën.

Voor een goed beeld van de diverse productcategorieën en producten neem snel een kijkje op de website van Bastos Viegas.

Biçakcilar (Turkije)

Biçakcilar

Al meer dan 60 jaar is Biçakcilar actief als producent van medische producten. Van medische disposables tot operatiekamer apparatuur, Biçakcilar produceert het. Met een patiënt georiënteerde insteek draagt het bedrijf bij aan een betere gezondheidszorg. Door het produceren en leveren van innovatieve, betrouwbare en milieu vriendelijke medische oplossingen is Biçakcilar al meer dan 20 jaar een internationale speler op de markt.

Bekijk hier het productengamma van Biçakcilar!

PMH (Portugal)

PMH ( PRODUTOS MÉDICO HOSPITALARES) Portugal is specialist in het ontwikkelen en produceren van infusielijnen inclusief alle mogelijke toebehoren. Since 1990 produceert PMH met ongeveer 400 werknemers en 2 productiefaciliteiten hoge kwaliteit medische verbruiksartikelen. De hoogstaande kwaliteit, flexibiliteit en leverzekerheid op Europese bodem maakt PMH een betrouwbare en gekende Europese speler. Klik voor meer informatie op de link naar de website! Link website PMH

PMH – Care with excellence!

BIOMETRIX (Slowakije & Israël)

Biometrix is reeds meer dan 25 jaar actief als ontwikkelaar en producent van medische producten voor diverse medische toepassingsgebieden. Door de continue focus op verbetering van bestaande producten en innovatie is Biometrix in staat om ergonomische en kostenbesparende oplossingen aan te beiden. Mede door de focus op innovatie en het uitstekende contact met eindgebruikers is Biometrix al meer dan 25 actief in meer dan 50 landen wereldwijd.

Biometrix levert onder andere betrouwbare oplossingen voor op de OK, de IC en Interventionele Cardiologie en angiografie apparaten.

Klik voor een overzicht van de producten van Biometrix op onderstaande link en bezoek de website:

Website Biometrix

 

Vision is een professionele betrouwbare leverancier die afspraken nakomt!

  • Betrouwbare leverancier
  • Breed assortiment
  • Professioneel