Opvangcannisters

Opvangcannisters

Opvangcannisters

Vision Medical Company biedt een compleet pakket aan disposable opvangzakken en cannisters. Het BactiClear Advance concept is uniek binnen de medische sector! VacSax is de enige producent met anti microbacteriële opvangzakken (liners) en cannisters. De BactiClear Advance opvangzakken en cannisters van VacSax zijn gesloten wegwerp zuigsystemen. De ideale keuze voor verschillende werkgebieden binnen het ziekenhuis.

Er is veel aandacht besteed aan het ontwerp van deze gebruiksvriendelijke en veilige opvangzakken en cannisters. De opvangzakken zijn ontworpen met slechts twee poorten: een patiënt- en een vacuümpoort. Beide met verschillende afmetingen om ervoor te zorgen dat er maar 1 manier van aansluiten is.

Vacsax Cannister tubes

Opvangcannisters

Alle opvangzakken met uitzondering van de ‘Cascade’ variant (oftewel het doorlussysteem) hebben een hydrofoob filter in de deksel om een overflow te voorkomen.
Het unieke gepatenteerde ontwerp van de opvangzak zorgt ervoor dat de zak ingevouwen geproduceerd kan worden. Dit zorg voor een minimale opslag. Na het aansluiten van het vacuüm, ontvouwen (ontplooien) de zakken zich direct. De handgrepen op de opvangzakken dragen bij tot het makkelijk en veilig verwijderen van de zak (liner) uit de opvangcannisters.

Daarnaast blijven de opvangzakken na verwijdering uit de opvangcannisters door de unieke stabiele robuuste vormgeving ook na vullen goed rechtop staan.
Uitleg anti microbacteriële werking: De disposable opvangzakken, opvangcannisters en vacuümslangen zijn ontwikkeld om het risico van kruisinfecties te verminderen.

 

 

Bekijk hiernaast de video van de Single 2L Liner variant om een indruk te krijgen van de voordelen van het gebruik van het VacSax systeem.

Vision is een professionele betrouwbare leverancier die afspraken nakomt!

Alle buitenzijden van deze opvangzakken en cannisters zijn voorzien van een effectieve en permanente antimicrobiële coating, welke helpt in het gevecht tegen kruisinfecties. BactiClear reduceert de groei van schadelijke bacteriën zoals MRSA, E.coli, Salmonella, Listeria, Pseudomonas en Campylobacter tot wel 99%. Getest volgens de ISO 22196:2011 standaard. BactiClear is uniek in zijn soort en is de enigste antimicrobiële opvangcannister in de markt.
Naast de standaard disposable opvangzakken is er ook een mogelijkheid om deze te verkrijgen met PreGel (GelSax), deze zakken zorgen voor een eenvoudige en veilige afvoer van vloeistoffen.

De GelSax is een voorgevulde liner met de juiste hoeveelheid Pre-Gel. Deze Pre-Gel zal direct na het in gebruik nemen de opgezogen vloeistof laten stollen. Door gebruik van de Pre-gel worden de risico’s tijdens transport geminimaliseerd. Dit tot grote waardering van verpleeg- en schoonmaakpersoneel. Alle VACSAX opvangzakken (liners) en cannisters zijn te krijgen in 1, 2 en 3 liter varianten. Tevens zijn er diverse accessoires verkrijgbaar zoals trolleys, ophangbeugels en totaaloplossingen voor weefselcollectie.

FumeVax rookafzuigingssysteem

Extra aandacht verdiend, in de huidige tijd van virusverspreiding en de negatieve effecten van blootstelling aan chirurgische rook, de FumeVax serie. De schadelijke gevolgen van blootstelling aan chirurgische rook en -dampen worden steeds duidelijker aangetoond. Zo zijn effecten aangetoond als hoofdpijn, misselijkheid, hoesten maar ook klachten als astma,  luchtwegontsteking maar ook chronische bronchitis en HIV kunnen middels chirurgische damp/-rook verspreid worden.

Met de FumeVax heeft VacSax een revolutionair, simpel en kosten besparende oplossing ontwikkeld. Door het FumeVax systeem te koppelen aan de elektrochirurgie producten welke reeds gebruikt worden is op eenvoudige wijze de schadelijke chirurgische rook en -damp af te zuigen.

  • Betrouwbare leverancier
  • Breed assortiment
  • Professioneel
Opvangcannisters
Opvangcannisters
Opvangcannisters
Opvangcannisters
Opvangcannisters
Opvangcannisters
Opvangcannisters
Opvangcannisters
Opvangcannisters
Opvangcannisters
Opvangcannisters
Opvangcannisters
Opvangcannisters
Opvangcannisters
Opvangcannisters
Opvangcannisters