Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit

Vision Medical Company B.V. is in het bezit van het
NEN-en-ISO 9001:2015 certificaat. Ons kwaliteitsmanagement systeem is geëvalueerd volgens de procedures van TUV Nederland voor de activiteiten “het leveren van producten en diensten ten behoeve van de medische zorg”. Vision Medical Company staat borg voor een gegarandeerde kwaliteit en service voor al haar klanten. Daarnaast zijn al onze leveranciers voorzien van het ISO certificaat en de andere benodigde kwaliteitsborgingen.

Wij kiezen voor kwaliteit
Als betrouwbare leverancier van kwalitatief goede medische hulpmiddelen werken wij uitsluitend samen met producenten en toeleveranciers waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij zijn kritisch in de selectie van onze partners en onderhouden een kwaliteitsmanagementsysteem (ISO 9001:2015) om aan de hand van een persoonlijke maar gestructureerde werkwijze goede en betrouwbare service te verlenen.

Waarborgen van kwaliteit
Wij vinden het belangrijk dat ieder hulpmiddel veilig en verantwoord is, passend bij de situatie van de gebruiker en patiënt en compatibel met de geldende wetgeving (MDD 93/42EEC / MDR 2017/745).

Binnen de gehele keten waarborgen wij zo goed als mogelijk de productkwaliteit alsmede de procedures omtrent design & development, vigilantie en klachtafhandeling. Iedere klacht krijgt bij ons de hoogste urgentie. Wij sluiten een klacht pas af als alle betrokkenen tevreden zijn met de oplossing. Hiervoor hanteren wij een klachtenprocedure conform ISO 9001:2015.

Kwaliteit binnen de organisatie
“Kennis is macht, maar kennis delen is kracht!”

Wij adoreren dit spreekwoord binnen de gehele organisatie. Wij staan continu in contact met zorgprofessionals binnen de medische sector om de kwaliteit van onze producten en dienstverlening te optimaliseren.

Onze medewerkers zijn bekwaam en deskundig en binnen het hele team is er veel aandacht voor het delen van kennis en ervaringen. Productbeleving en productgebruik alsmede respect naar de zorg zijn hierbij hot topics.

Download ons ISO-certificaat

Vision Medical Company

Vision is een professionele betrouwbare leverancier die afspraken nakomt!

  • Betrouwbare leverancier
  • Breed assortiment
  • Professioneel