Over ons

Kwaliteit

Over Vision Medical Company

Vision Medical Company B.V. gevestigd in Uden is sinds 2003 actief in de productie en distributie van medische gebruiksartikelen. Aangrenzend aan het hoofdkantoor is in Uden tevens het magazijn gevestigd. Op deze locatie hebben wij een opslagcapaciteit van 2000m2. Verder werken wij nauw samen met ons zusterbedrijf Lettix bv gevestigd in Apeldoorn. Deze samenwerking biedt ons de mogelijkheid om het disposable instrumentarium en onze kunststoffen in eigen beheer te assembleren, verpakken en steriliseren.

Vision Medical Company

Vision Medical Company

Service

Vision Medical Company B.V. onderscheidt zich duidelijk in de markt door het houden van een 3 maanden voorraadpositie voor alle contractklanten. Deze voorraadpositie wordt gebaseerd op het doorgegeven jaarverbruik en wordt wekelijks gemonitord. Bij afwijkingen in het afnamepatroon zullen deze met de klant besproken worden en zal er samen gekeken worden welke acties er ondernomen dienen te worden. Door een uitstekende bereikbaarheid en snelle respons tijd van onze klantenservice en accountmanagers wordt een optimale service geboden. Hierbij staan oplossingsgerichtheid en doeltreffendheid voorop. Uw probleem is onze uitdaging, wij denken graag met u mee.

contact opnemen

Vision is een professionele betrouwbare leverancier die afspraken nakomt!

Visie

Wij streven ernaar het leveren van kwaliteit, innovatie en professionaliteit, te combineren met de wensen van de klant. Vision Medical Company zet zich in om klantgerichte totaal oplossingen te bieden op het gebied van Anesthesie, Chirurgie, Electrochirurgie, Neonatologie, Urologie, Intensive Care, Cardiologie, Radiologie, Spoedeisende Hulp en Verpleegafdelingen.

Vision Medical Company vlaggen

Magazijn Vision Medical Company

Onze filosofie

Als leverancier zijn wij constant op zoek naar nieuwe producten en concepten welke voorzien in de behoefte van onze klanten. De directe verkoop en de goede samenwerking met de eindgebruikers dragen bij aan het optimaliseren van ons assortiment en het aanbieden van producten met een goed prijs- en kwaliteitsniveau!

Onze missie – innovatie

Het leveren van innovatieve oplossingen voor de gezondheidszorg. Onze producten en concepten worden ontwikkeld in samenwerking met medische professionals. Deze concepten moeten bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg voor patiƫnten en professionals.

Contact opnemen

Vision Medical Company