Reiniging, desinfectie en sterilisatie

hoogwaardige medische verbruiksartikelen

Reiniging, desinfectie en sterilisatie

Vision Medical Company biedt diverse producten binnen het concept Reiniging, desinfectie en sterilisatie. Dit pakket onderscheidt zich in de markt op het gebied compleetheid, kwaliteit en service. Zo biedt Vision Medical Company onder andere diverse medische papier toepassingen (o.a. sterilisatiepapier), verschillende oppervlaktereinigingsproducten maar ook anti micro bacteriële muizen en toetsenborden.

Bel direct

Reiniging, desinfectie en sterilisatie

CSA inpakpapier

Het inpakpapier om uw instrumententrays en overige te steriliseren producten mee te verpakken. Zowel in crêpe, non-woven en SMS-stoffen in enkele vellen, interleaved en gebonden one-step varianten en in alle maten verkrijgbaar.
Met ons brede assortiment kunt u het complete verpakkingssysteem afstemmen op de instrumententray, waardoor efficiënte sterilisatie en antimicrobiële bescherming gedurende de hele levenscyclus van de instrumententray wordt gegarandeerd.

Laminaatzakken (ook op rol)

De laminaatzakken welke veelvuldig gebruikt worden in ziekenhuizen ne diverse andere medische instellingen voor het verpakken van medische hulpmiddelen. De laminaatzakken zorgen voor een 100% effectieve barrière tegen lucht contaminatie of via vloeistoffen. De achterzijde van de laminaatzak is vervaardigt van Tyvek. Dit materiaal zorgt voor een goede doordringbaarheid van de sterilisatie gassen maar beschermt tevens tegen contaminatie van buitenaf.

Autoclaaftape

De tape om uw instrumententrays en overige te steriliseren producten mee dicht te plakken tijdens het inpakproces. De tape verandert van kleur bij blootstelling aan stoom tijdens het sterilisatieproces.

Inlegvellen

Inlegvellen, ook wel trayliners worden gebruikt in en of onder het instrumentennet of de instrumentenkorf. Dit ter bescherming van de instrumenten en het verpakkingsmateriaal. Zowel in crêpe als non woven absorberend materiaal verkrijgbaar.

Stoomsterilisatie controlemiddelen

Naast de verpakkingsmaterialen zelf bieden wij ook een ruim assortiment aan controlemiddelen. Denk hierbij aan producten als tape, weergavestickers maar ook diverse test hulpmiddelen om de werking van de automaat en het resultaat te controleren.

Handschoenen met lange manchet

Naast de reguliere lengte wegwerphandschoenen bieden wij tevens handschoenen aan met een extra lang manchet. Deze worden met name gebruikt tijdens reinigingswerkzaamheden. De handschoenen zijn gemaakt van nitril waardoor ze geen latex bevatten en zodoende geen allergische reactie oproepen. 

Oppervlakte desinfectie

Voor het desinfecteren van oppervlakten hebben wij verschillende producten in ons assortiment. Van desinfectie spray tot reinigingsdoekjes (met en zonder alcohol) maar ook alcoholhoudende doekjes met 2% Chloorhexidine voor de ontsmetting van niet-invasieve hulpmiddelen.

Anti micro bacteriële toetsenborden

Voor het op een hygiënische wijze kunnen verwerken van data en het bijhouden van alle relevante informatie biedt Vision Medical Company ook anti micro bacteriële toetsenborden en muizen aan. Met hun vlakke toetsen en hun constructie uit één stuk kunnen ze zonder probleem veelvuldig schoongewreven worden. Gemaakt van antimicrobieel behandeld silicone, 100% waterdicht en geschikt voor de vaatwasser. De toetsenborden hebben blauwe achtergrondverlichting en zijn verkrijgbaar in zwart of wit.

Anti micro bacteriële muizen

Naast de toetsenborden biedt Vision Medical Company ook anti micro bacteriële muizen aan. De muis is uit één stuk gemaakt in antimicrobieel behandeld silicone. Kan veelvuldig schoongewreven worden. De muis is 100% waterdicht, mors- en vaatwasser bestendig. Lasergestuurde precisie en touch strip om het scrollen te vergemakkelijken.

 

 

 

hoogwaardige medische verbruiksartikelen
Siliconen muis
Universal dispenser
SF Medical Handschoenen
hoogwaardige medische verbruiksartikelen
Siliconen muis
Universal dispenser
SF Medical Handschoenen

Vision is een professionele betrouwbare leverancier die afspraken nakomt!

  • Betrouwbare leverancier
  • Breed assortiment
  • Professioneel