Gynaecologie en Verloskunde

Gynaecologie en verloskunde

Gynaecologie - verloskunde

Vision Medical Company biedt een compleet pakket aan hoogwaardige Gynaecologie en Verloskunde producten voor vrijwel elke toepassing. Onderstaand volgt een overzicht van de diverse producten.

Bel direct

Gynaecologie verloskunde

Partussets
Bij Vision Medical Company is het mogelijk om een Partusset op maat te maken. Standaard zit er in onze Partusset een schaar om de navelstreng mee door te knippen, een schaar om een episiotomie (de knip) mee te zetten en twee kochers om als klem op de navelstreng te zetten.

Hechtsets
Ook bij het hechtset is het mogelijk om een set op maat te ontwikkelen bij Vision Medical Company. Daarnaast hebben wij een breed standaard assortiment voor de hechtsets.

MBO-sets
Bij Vision Medical Company hebben wij een disposable MBO tray. MBO ook wel Micro Bloed Onderzoek d.m.v. een volledig disposable systeem waarin het mesje en de ELA zelfverlichtende amnioscoop zijn geïntegreerd. Met deze set heeft u een zeer compacte en handige MBO set.

Disposable Instrumentarium
Vision Medical Company heeft een brede ranch aan hoogwaardige disposable instrumenten. O.a. voor de verloskunde de Episiotomieschaar, Navelstrengschaar, Kochers, Naaldvoerders en Pincetten.

Speculums
Een speculum of in de volksmond, eendenbek is een hulpmiddel om in lichaamsopeningen te kunnen kijken. Bij Vision Medical Company hebben wij een breed assortiment speculums met o.a. Cusco, Trelat als ook een Collin. Deze hebben wij in alle maten en kunnen deze zowel steriel als onsteriel leveren.

Cervicale borstel
De cervicale borstel is een Gynaecologisch borstel. Deze Gynaecologische borstel is aanbevolen voor de inzameling van endocervicale cellen in geval van atrofie of stenose van het endometrium kanaal.

Amnio Hook
De Amnio Hook, ook wel de vliezenbreker genoemd hebben wij bij Vision Medical ook in ons assortiment. Deze Amnio hook is speciaal ontworpen om het amnionmembraan veilig te laten scheuren. De afgeronde tip zorgt ervoor dat de Amnio hook niet in contact komt met de foetus. Door dit ontwerp is het risico op schade aan de foetus minimaal.

Vision is een professionele betrouwbare leverancier die afspraken nakomt!

Navelstreng klem / Cordring
Bij Vision Medical Company hebben wij de navelstreng klem en navelstrengring, ook wel de cordring genoemd, in ons assortiment.  Vision Medical Company heeft nu met de cord ring een babyvriendelijk product.

Klik snel op onderstaande link voor meer informatie over de cordring.

cordring – navelstrengring

CTG Banden
Vision Medical Company heeft ook de CTG banden in het assortiment.

Proctoscoop
Voor de productgroep Proctoscopen onderscheid Vision Medical Company zich met een breed scala aan Proctoscopen en rectoscopen met of zonder lampje. Van small tot large. Daarbij is het ook mogelijk om alle toebehoren bij ons los te bestellen.

I.U.D. sets
De afkorting IUD staat voor Intra Uterine Device. Intra Uterine betekent ‘in de baarmoeder’. Bij Vision Medical Company hebben wij een compleet I.U.D. set welke is voorzien van een Tampontang, Prepareerschaar en een Uterussonde. Ook losse IUD instrumenten zoals tampontangen, Uterussondes, haaktangen en prepareerscharen heeft Vision Medical Company in het assortiment.

  • Betrouwbare leverancier
  • Breed assortiment
  • Professioneel
Gynaecologie verloskunde
Gynaecologie verloskunde
Gynaecologie verloskunde
Gynaecologie verloskunde
Gynaecologie verloskunde
Gynaecologie verloskunde
Gynaecologie verloskunde
Gynaecologie verloskunde