Concepten

Producten Vision MC concepten

Disposable instrumentarium

Vision Medical Company biedt een totaalconcept op het gebied van hoogwaardig disposable instrumentarium welke in Nederland geassembleerd, verpakt en gesteriliseerd worden. Dit pakket onderscheidt zich in de markt op het gebied compleetheid, kwaliteit en service. Vision Medical Company levert de hoogst mogelijke kwaliteit disposable chirurgische instrumenten van gerecycled roestvast staal. Een continue hoge kwaliteit disposable instrumenten zorgt ervoor dat medisch professionals hun werk met dit disposable instrumentarium uitstekend kunnen doen. De producten van Vision Medical Company zijn voorzien van een niet toxische kleurcodering, unieke code per type en single use teken. Alle producten zijn CE gemarkeerd.

Disposable instrumentarium concepten

Bloedleegtebanden en bloeddrukbanden

Bloedleegtebanden en bloeddrukbanden concepten

Vision Medical Company biedt een totaalconcept op het gebied van hoogwaardige, semi-reusable en disposable bloedleegtebanden en bloeddrukbanden welke in Europa geproduceerd worden. Dit pakket onderscheidt zich in de markt op het gebied van compleetheid, kwaliteit en service. Vision Medical Company levert de hoogst mogelijke kwaliteit bloedleegtebanden en bloeddrukbanden.

 

Drainage

Vision Medical Company biedt een volledige range aan kwalitatief hoogwaardige drainage producten. Waaronder totaal oplossing voor fecaal-, thorax- en hoog-/laagvacuüm wonddrainage, inclusief de benodigde accessoires.

D

Elektrochirurgie

Elektrochirurgie concepten

Betrouwbare en veilige producten zijn van essentieel belang voor uw personeel en voor u zelf. Vision Medical Company werkt uitsluitend samen met kwalitatief sterke producenten.  Vision Medical Company biedt een breed pakket aan elektro chirurgische producten binnen het concept van elektrochirurgie. Hierbij staat kwaliteit en veiligheid centraal. Vision Medical Company heeft verschillende soorten diathermie. Zowel bipolair als monopolair, zowel met als zonder rookafzuiging en bijbehorende accessoires. Zo kunnen wij met ons aanbod uw team ondersteunen zodat het maximale uit elke procedure kan worden gehaald.

Gynaecologie en verloskunde

Vision Medical Company biedt een compleet pakket aan hoogwaardige Gynaecologie en Verloskunde producten voor vrijwel elke procedure.

Gynaecologie en verloskunde concepten

Kompressen en windsels

Kompressen en Windsels concepten

Vision Medical Company biedt diverse complete pakketten in kompressen en windsels, welke allen in Nederland geassembleerd, verpakt en gesteriliseerd worden.

Laparoscopie

Vision Medical Company biedt een breed pakket in disposable producten voor de laparoscopische chirurgie.

Hierbij te denken aan:

 • Laparoscopie systemen (trompetsystem)
 • Laparoscopie instrumenten
 • Gasinsufflatie filters en slangen
 • Rookafzuigfilter met slang
 • Robotchirurgie gaasrolletjes
 • Veress naalden
 • Monopolaire elektrodes
 • Anti-Fog

Laparoscopie concepten

Opvangcannisters

Vision Medical Company biedt een compleet pakket aan disposable opvangzakken en cannisters. Het BactiClear Advance concept is uniek in de medische markt! VacSax is de enige producent met antimicrobacteriële opvangzakken (liners) en cannisters. De BactiClear Advance opvangzakken en cannisters van VacSax zijn gesloten wegwerp zuigsystemen. De ideale keuze voor verschillende werkgebieden binnen het ziekenhuis.

Procedure sets

Vision Medical Company biedt een volledige range aan hoogwaardige procedure sets en toebehoren voor vrijwel elke medische toepassing. Dit pakket onderscheidt zich in de markt op het gebied van compleetheid, kwaliteit en service. Vision Medical Company levert de hoogst mogelijke kwaliteit custom packs. Verhoog het overzicht en de efficiëntie in de operatiekamer met een custom pack van Vision Medical Company. De voor u steriel verpakt en op maat samengestelde custom pack is wat uw chirurgische team nodig heeft tijdens specifieke ingrepen.

Vision Medical Company, als u kiest voor kwaliteit, service en efficiëntie.

Custom pack

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Vision Medical Company biedt een zeer diverse en brede range aan persoonlijke beschermingsmiddelen voor medisch en niet medisch personeel. Ons assortiment aan disposable protectiematerialen bestaat o.a. uit:

 • Chirurgische mondneusmaskers
 • Full Face Shields
 • Niet chirurgische mondneusmaskers
 • Handschoenen
 • Isolatiejassen
 • OK jassen (steriel en onsteriel)

Respiratoire zorg

Vision Medical Company biedt een breed assortiment aan op het van  gebied intubatie. Hieronder  vallen onder andere endotracheale tubes (ET-tubes), Bronchiale tubes, stylets, laryngoscoopbladen, uitzuigkatheters, zuurstofkatheters, zuurstofslangen, nasoparyngeal tubes en gesloten uitzuigsystemen hierna te noemen het respiratoire zorg pakket.

Respiratoire zorg

Urologie

Urologie

Vision Medical Company biedt een volledige range aan hoogwaardige urologieproducten en toebehoren voor vrijwel elke toepassing. Ons uitgebreide assortiment aan urologieproducten voor continentiezorg en retentie biedt de individuele gebruiker een perfecte oplossing voor elke toepassing.

Toedieningssystemen

Vision Medical Company biedt standaard een breed pakket veilige en betrouwbare disposable infusie, injectie en transfusie systemen. Deze vallen onder de verzamelnaam toedieningssystemen. Op het gebied van toedieningssystemen is Vision Medical Company ook actief in de ontwikkeling en productie van klant specifieke (custom made) kunststof componenten en systemen voor diverse sectoren en toepassingen.

Toedieningssystemen

Zuigslangen en toebehoren

Zuigslangen en toebehoren

Vision Medical Company biedt een volledige range aan zuigslangen en toebehoren voor vrijwel elke toepassing. In combinatie met het concept opvangcannisters is dit een totaalconcept welke de lading dekt “van de muur tot aan de patiënt” op het gebied van afzuiging. Geen discussie meer over dat connectoren niet goed passen, maar alles door één leverancier geleverd en volledig compatible samengesteld.

Overige kunststoffen

Vision Medical Company biedt naast het standaard pakket ook vele overige kunststoffen aan voor diverse toepassingen:

 • Sondes
 • Vesselloops
 • Uro Catcher bags
 • Disposable zuig irrigatie set
 • Siliconen op rol
 • Multi Ligator
 • Skin Markers
 • Disposable kommen

O-K

Reiniging, desinfectie en sterilisatie

hoogwaardige medische verbruiksartikelen

Vision Medical Company biedt diverse producten op het gebied van Reiniging, desinfectie en sterilisatie. Denk hierbij o.a. aan inpakpapier, tape, sterilisatiepapier maar ook handschoenen, oppervlakte desinfectie producten en zelfs anti micro bacteriële muizen en toetsenborden.