Dialex Biomedica and Vision Medical Company join forces.

Dialex Biomedica en Vision Medical Company slaan de handen in elkaar voor de distributie van de infusie en transfusie artikelen van PMH Portugal op de Nederlandse markt.

Onlangs waren Dialex Biomedica en Vision Medical Company BV op bezoek bij PMH in Penafiel Portugal om na een uitgebreide persoonlijke kennismaking en rondleiding deze samenwerking voor de distributie van infusie en transfusie artikelen te beklinken.

PMH Portugal is specialist in het ontwikkelen en produceren van infusielijnen inclusief alle mogelijke toebehoren. De hoogstaande kwaliteit, flexibiliteit en leverzekerheid op Europese bodem maakt PMH een betrouwbare en gekende Europese speler.

Dialex Biomedica is reeds 20 jaar distributeur van PMH voor de Belgische ziekenhuizen, dit met gekende referenties zoals UZ Leuven,  AZ Sint-Lucas Gent, AZ Monica Antwerpen, Sint-Blasius Dendermonde, CHBA Seraing, CHIREC Brussel, CHU Tivoli La Louvière, Saint-Luc Namur, ISPPC – CHU Charleroi, …

Door deze sterke samenwerking staan we klaar om de Nederlandse ziekenhuizen te ondersteunen in hun infusie en transfusie beleid.

Benieuwd naar de producten van PMH, PMH als bedrijf en onze partner Dialex Biomedica:

https://visionmc.nl/producten/toedieningssystemen/

https://dialexbiomedica.nl/nld/producten/infusie-transfusie

www.pmh.pt

distributie van de infusie en transfusie