Over ons

 

 

Vision Medical Company B.V. is in het bezit van het NEN-en-ISO 9001:2015 certificaat.

Ons kwaliteitsmanagement systeem is geëvalueerd volgens de procedures van TUV Nederland voor de activiteiten "het leveren van producten en diensten ten behoeve van de medische zorg".

Vision Medical Company staat borg voor een gegarandeerde kwaliteit en service voor al haar klanten.

Ook zijn al onze leveranciers voorzien van het ISO certificaat en andere kwaliteitsborgingen.

Het leveren van producten op tijd, snelle respons, flexibele benadering samen met een goede medische- en productkennis en een gedegen kwaliteitssysteem verzekerd onze klanten van een goede kwaliteit van producten en service!


 

Vision is een professionele  betrouwbare leverancier,  die afspraken nakomt!

 

Visie - Missie - Filosofie

Visie

Wij streven naar het leveren van kwaliteit, innovatie en professionaliteit, te combineren met de wensen van de klant.
Vision Medical Company zet zich in om klantgerichte totaal oplossingen te bieden op het gebied van Anesthesie, Chirurgie, Electrochirurgie, Neonatologie, Urologie, Intensive Care, Cardiologie, Radiologie, Spoedeisende Hulp en Verpleegafdelingen.


Onze Missie - Innovatie

Het leveren van innovatieve oplossingen voor de gezondheidszorg.
Onze producten en concepten worden ontwikkeld in samenwerking met medische professionals. Deze concepten moeten bijdragen in het verbeteren van de kwaliteit van zorg voor patiënten en professionals.


Onze Filosofie

Als leverancier zijn wij constant op zoek naar nieuwe producten en concepten welke voorzien in de behoefte van onze klanten.
De directe verkoop en de goede samenwerking met de eind-gebruikers dragen bij in het optimaliseren van ons assortiment en het aanbieden van producten met een goed prijs- en kwaliteitsniveau!

 

De directe verkoop, kennis en expertise op dit vakgebied maken ons tot een succesvolle, flexibele en service gerichte partner in de gezondheidszorg.

Wij bieden onze producten aan op basis van:

Betrouwbaarheid, Kwaliteit, Innovatie en Service.